Gott nytt år mina vänner!

Om vi skulle försöka lägga det här (det stora delar sett) skitåret bakom oss och gå vidare i livet!?
Jadå, jag mår så jävla bra just nu och önskar er alla ett gott nytt år och så hoppas vi på ett riktigt bra år 2012.
Ankan ligger f.ö. och gottar till sig i ugnen nu:

Mot nya friska mål och handlingar, gärningsman eller ej...

Lev väl!

Några rader i all välmening bara

Som ni säkert redan förstått så är seglet hissat och nu seglar vi mot rätt kurs känns det som. Den fantastiska gårdagen med Ebba sitter kvar som ett frimärke på guldpapper med postgång till friheten. Sjukt bra känsla.

Petade dessutom i mig en antabus idag så nu är nyårsafton grön... eller vad man ska säga. Det blir lugnt som i graven i alla fall och det känns på förhand tryggt. Såg för övrigt ett mycket skönt inhandlingskvitto från systembolaget av en facebook-vän angående "nyårsläsken":Klart man blir törstig när man ser det där, inget snack om saken egentligen men här blir det torrt i alla fall. Mycket torrt. Annars så ser jag fram emot morgondagen då jag på dan ska träffa lite folk, ta en fika och sådär, och sen träffa broder Nattsvart för överlämnande av "Tell Me" och de två andra dikthäftena. Nu ska det kopieras minsann och det känns riktigt jävla bra. Vi behöver ett stadigt lager för utskick och övrig spontan spridning av våra alster. Som du redan läst så är mailadressen: tomflaskor@live.se om intresse finns att bli ägare av ett exemplar.

Jag sitter för övrigt här med lite halvångest då man inte har rört på sig alls (i princip) över jul men däremot frossat i god mat och julmust. Fy fan, spyr på det snart nästan. Men nu är ankan på G i alla fall så i morgon blir det att frossa i nyårskvackande fågelkött.


Där har ni morgondagens festmåltid.

Sedan väntar jag med spänning för att se vem som blir Hammarbys nästa nyförvärv i fotbollen.
Det snackas om att vi kontrakterat en mittfältare? men inget namn har läckt ut ännu!? Silly season alltså, vilket jävla drama det är. Roger Franzén är tydligen klar för GIF Sundsvall som även behöver en målvakt. Rami-utsugarhoranutanvärdighetellerlojalitet-tillklubben-Shaaban borde haka på Roger till Sundsvall och frysa arslet av sig där. Det är min åsikt.


Jaja, nu räcker det för idag gott folk.

Ta hand om er och låt ingen pissa er i munnen. Livet är för kort för sådana misstag!

Två friska dygn kvar av året

Piller

Varje morgon när jag vaknar
om jag ens har somnat
Tusen piller ner i kroppen
Kroppen som har rämnat

Blodet flyter tunt som vatten
medan hjärtat klappar takten
Uppåttjacket i mitt sinne
spolar bort dom flesta minnen
Pillerburken som jag tackas
skramlar tryggt som en marackas

Förr så var det fyllecell
tidig morgon - sen kväll
Nu så fyller jag min tid
med piller som ett tidsfördriv
Lycklig äro den som har
en burk med piller alla darTa hand om er!

En mycket bra dag

Det har varit en mycket bra dag det här och tyvärr har min kära dotter åkt hem nu men vi har haft en fantastiskt dag tillsammans och det är vad jag tar med mig för ett bestående välmående.
Ebba är fantastisk tamejfan, hon är verkligen en stark personlighet och jag är så jävla glad att vi fått den kontakt vi har just nu även om det finns mer att bygga vidare på. Men ju äldre hon blir desto mer kommer hon förstå och så länge jag håller mig på banan och sköter mig så finns det alla möjligheter till en fin framtid för oss två.

Hon berättade idag, medan hon satt och pysslade med sina Top Model-prylar, att hon vill bli modedesigner. Kul att hon har mål i livet och hon är verkligen duktig på att måla och rita och har fina idéer så hon kan mycket väl bli något inom det om hon fortsätter intressera sig för det. Men hon är ung, 9 år på söndag, och hon har hela livet framför sig. Jag tror på henne och hon gör mig lycklig.
Forza Bajen och Forza Ebba!

God morgon gott folk!

Vi smattrar på med ett nytt inlägg såhär direkt dagen efter uppstartandet av den nya bloggen med samma namn som den förra. Det här är helt och hållet ett reklaminlägg om dom dikthäften jag (Törst) och broder Nattsvart ägnat oss åt att göra den senaste tiden. Vi är hyfsat nöjda själva med vad vi har åtstadkommit och vill såklart sprida våra alster i alla väderriktningar. Så är du intresserad av våra samlade verk kan du maila oss på tomflaskor@live.se så ska jag försöka skicka iväg ett ex. av varje till dig.

Just nu behövs det dock kopieras upp fler.


Lev väl!

Blev inspirerad att börja blogga igen

Drev bloggen www.havutanhamnar.wordpress.com förut, får se vilken nivå det här hamnar på men ha inga större förväntningar (Lasse Anrell och ni andra ;)) Det här är bara en pågående process som allt annat. Jaja, vi kör. Seglet (i form av Bajenfanan) är ännu en gång hissad och vi skvalpar vidare mot nya mål med sextanten i högsta hugg.
I morgon kommer min kära dotter Ebba hem till mig och det är vad livet handlar om.

Tjena!
RSS 2.0